keikka- ja kurssitilaukset

 

Voit tilata Michaelan esiintymään juhliisi ja tapahtumiisi. Esitykset sopivat monenlaisiin tilaisuuksiin: kotijuhliin, yritystilaisuuksiin, taidetapahtumiin, galleriohin, muotinäytöksiin, messuille ja suurille areenoille. Michaela esiintyy joko duettona muusikon tai sitten Universumin kuumimpien miestanssijoidensa kanssa. Tai jos etsitte työyhteisöille tai muille ryhmille syvällisiä ja transformoivia Kuningatar-kursseja, niin ottakaa yhteyttä. Tiedustelut voi laittaa osoitteeseen: laura.michaelathequeen@gmail.com. Alla kuvaukset esityksistä ja Kuningatar-kurssista.

 

Michaelan Energeettiset tanssi- ja musiikkiesitykset

Tilaa Michaelan energeettinen, voimauttava, liikuttava, ravisteleva, koskettava, puhdistava, ihanoittava... tanssi-ja musiikkiesitys,  joka vaikuttaa joka soluun.  Michaela esiintyy tanssien duettona eri musiikintekijöiden. Michaela räätälöi esityksen tilaisuuteesi sopivaksi. Yhden esityksen kesto on noin 15-20 minuuttia. Voit pyytää esityksen kaipaamaasi uuteen energiaan, teemaan, tunnelmaan tai asuun tai voit valita jonkin/jotkin seuraavista: Clarity, Sweet Sensuality, Destroyer of Darkness, Queen of Light, Fucking Free from Everything, Essential, Love, Purple Power (Bitches), Endless Ether. Esityksissä käytetään parantavia tuoksuja.

Katso lyhyet videokoosteet esityksistä: http://michaelathequeen.com/videot/

Kuvat: Thomas Nie, Carine Tedesco, Elisa Saarenketo & Katri Antikainen.

 

Michaela and Her Hottest Men in The Universe: Destroyer of Darkness&Sweet Sensuality

Michaela and Her Hottest Men in The Universe: Destroyer of Darkness&Sweet Sensuality -show tuo tilaisuuteesi ihanaa, sensuellia, voimakasta, herkkää, kaunista, kutkuttavaa, eroottista ja soluja värisyttävää energiaa. Michaela sekä hänen 2-4 superseksikästä miestanssijaansa Wet-eran (Pietari Kärki), Magic Mike (Mikko Makkonen), Mars (Iiro Näkki) ja Ken (Johannes Purovaara) tarjoavat intensiivisen ja koskettavan n.15-20 minuuttia kestävän tanssi-ja musiikkiesityksen, jonka tärkeä inspiraatio ovat olleet Magic Mike XXL-elokuvan seksikkäät tanssiosuudet.

Kuvat: 1,2 Katri Naukkarinen , 3 katsoja

 

Kaikkeuden Kuningattaruus-kurssi - Matka kohti sisäistä voimaa ja hyvää oloa

Kurssilla syvennytään itseen, annetaan tilaa tunteiden liikkua ja tulla ilmaistuksi. Kuunnellaan syvimpiä henkilökohtaisia toiveita,  jaetaan huolia ja huomioidaan mikä estää olemasta vapaa, onnellinen ja uskomasta unelmiin.

Kurssilla tehdään erilaisia harjoitteita, jotka purkavat kehon ja mielen lukkoja. Vapaan ja terapeuttisen tanssin avulla pehmennämme ja avaamme kehoa. Hengityksen ja äänenkäyttöharjoitusten kautta herkistymme syvemmälle itseilmaisulle. Kosketustehtävillä puramme jännityksiä ja tuemme toistemme matkaa kohti kunkin omaa ainutlaatuista kuningattaruutta. 

Kurssin kesto voidaan mitoittaa sopimuksen mukaan. Se voi olla esimerkiksi kerran viikossa useamman viikon ajan tai viikonloppukurssi. Kurssi voidaan räätälöidä ryhmän tarpeiden ja ryhmäkoon mukaan.

Kurssia ohjaavat koreografi, tanssija Laura Pietiläinen ja musiikintekijä, musiikkipedagogi Sirja Puurtinen. He ovat jakaneet ja tukeneet jo useamman vuoden ajan toistensa matkaa kohti kummankin sisällä loistavaa kuningatar-tähteä ja kehittäneet harjoitteita sisäisten esteiden purkamiseksi. Harjoitteiden taustalla on monenlaista oppia erilaisista kehoterapiamuodoista, joogasta, tanssista, musiikista ja laulusta. He ovat pitäneet yhdessä kursseja mm. Uuden tanssin keskus Zodiakissa. Kaikkeuden kuningattaruus kurssille osallistuminen ei vaadi mitään ennakkotaitoja.